KUULEMINEN

Esse Elektro-Kraft Ab:n sähkönjakeluverkon kehittäissuunnitelma on liitetty täällä liittymänhaltijoiden kuultavaksi 1-30.6.2022 välisenä aikana.

Opintomatka 3-6.5

Henkilökunta on opintomatkalla 3-6.5 Kiireellisissä tilanteessa ota yhteys vaihteeseen 020 766 1900 tai 020 766 1910

Minun sähkömittarini käyttökatko

Keskiviikkona 20.4 klo. 15 jälkeen pävitetään ”Minun sähkömittarini” palvelu. Siksi tule olemaan käyttökatko palveluun iltapäivällä ja illalla.

AVUSTUS UKRAINAAN

Esse Elektro-Kraft Ab antaa humanitaarista apua Ukrainalle Kauppakamarin välityksellä summalla 10000€

Suomen tyytyväisimmät verkkoasiakkaat

Esse Elektro-Kraftilla Ab:lla Suomen tyytyväisimmät verkkoasiakkaat Vuoden 2021 Energiateollisuus ry:n asiakastutkimuksessa ilmenee, että energiayhtiöiden asiakastyytyväisyys on edelleen erittäin hyvällä tasolla. Tutkimuksella kartoitettiin asiakkaiden tyytyväisyyttä oman energiayhtiön sähkön myynnin, kaukolämmön, kokonaistoimituksen ja verkkopalvelun asiakaspalveluun sekä suosittelutodennäköisyyttä. Lisäksi kysyttiin mielipidettä energiayhtiön maineesta ja vastuullisuudesta. Tutkimuksen toteutti Innolink yhteistyössä Adato Energian kanssa. Haastatteluja tehtiin elo-lokakuussa 2021 yhteensä 2804.…

Käteismaksumahdollisuus päättyy

1.2.2022 alkaen konttorissamme ei ole enää mahdollista maksaa käteisellä. Voit maksaa vain maksupäätteellämme ensi vuoden alusta alkaen. Maksupäätteellä voit maksaa lähimaksulla, asiakas pitää pankkikorttiaan maksupäätettä kohti (jossa tulee olla lähimaksutuki) Pääte toimii myös perinteisillä sirulla ja PIN-koodilla. Maksupääte hyväksyy kaikki vakiokortit, kuten Visa, MasterCard ja American Express. Pääte tukee myös digitaalista lompakkoasi, esim. Samsung Pay,…

Asiakastutkimus käynnissä

Syksyn aikana meillä on asiakastutkimus käynnissä. Adato voi sitten soittaa verkko- ja energia-asiakkaallemme

Tupla sähkölaskut

Teknisen virheen vuoksi osa paperilaskuista on toimitettu tuplasti. Mikäli laskun numerot ja summat ovat kaikissa samat, voitte heittää pois ylimääräiset laskut ilman yhteydenottoa asiakaspalveluun. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta harmia.

Siirtohinnan korotus 1.12.2020

Ähtävän Sähkö-Voima Oy korottaa siirron energiamaksuja 1.12.2020 alkaen noin 7% Hinnankorotus johtuu sähköverkon kehittämisinvestoinneista. Investoinneilla taataan alueemme kehittyminen ja korkeatasoinen toimitusvarmuus sekä sähköverkon uudistuminen. Edellisen kerran siirtohintoja korotettiin vuonna 2016.