Minun sähkömittarini palvelu

Minun sähkömittarini palvelu (elweb.eekab.fi) toimii taas normaalisti. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Minun sähkömittarini palvelussa käyttökatko

Tiistaina 17 tammikuuta on käyttökatko palvelussa ”Minun sähkömittarini” ajalta 12:00 – 14:00.    

Tilapäinen alennus sähkön arvonlisäveroon

Eduskunnan päätöksen mukaisesti sähkön arvonlisäveroa alennetaan tilapäisesti aikavälillä 1.12.2022–30.4.2023. Tänä aikana kulutetusta sähköstä maksetaan veroa 10 prosenttia normaalin 24 prosentin sijaan. Päätöksen taustalla ovat energiakriisin vuoksi kohonneet sähkön hinnat. Alennettu arvonlisäveroprosentti koskee energiamaksua ja energian perusmaksua mutta ei siirtomaksua, siirron perusmaksua ja sähköveroa. Huomioimme alennetun arvonlisäveroprosentin automaattisesti laskulla, eikä muutos edellytä sinulta toimenpiteitä.

Sähkökatkot sähköpulan aikana

Ilmoita puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi sähköverkkoyhtiösi tekstiviestipalveluun, jotta saat ennakkoilmoituksen sähkökatkoista. info@eekab.fi tai 020 766 1900 Sähköpulan syntymiseen voi vaikuttaa vähentämällä sähkönkäyttöä jo ennalta. Erityisen tärkeää on vähentää sähkönkäyttöä sellaisina ajankohtina, kun on ennakkoon tiedotettu kohonneesta sähköpulan mahdollisuudesta. Kun sähköpulan riski on tiedossa, siitä uutisoidaan ja tiedotetaan laajasti. Työ- ja elinkeinoministeriö julkaisee tiedotteen Fingridin ilmoittaessa kiristyneestä…

Astetta alemmas -kampanja

Astetta alemmas on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja. Kampanja tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen kotona, töissä ja liikenteessä. Ukrainan sodan ja sen seurausten vuoksi niin sähkön saatavuus kuin hinta ovat tulevan talven huolenaihe. Kampanjan neuvojen ja vinkkien avulla pyritään saamaan suomalaiset vähentämään energiankulutustaan yhdessä ja näin välttämään sähkökatkoksia. Kampanjan tavoitteena on antaa konkreettisia ja…

KUULEMINEN

Esse Elektro-Kraft Ab:n sähkönjakeluverkon kehittäissuunnitelma on liitetty täällä liittymänhaltijoiden kuultavaksi 1-30.6.2022 välisenä aikana.

Opintomatka 3-6.5

Henkilökunta on opintomatkalla 3-6.5 Kiireellisissä tilanteessa ota yhteys vaihteeseen 020 766 1900 tai 020 766 1910

Minun sähkömittarini käyttökatko

Keskiviikkona 20.4 klo. 15 jälkeen pävitetään ”Minun sähkömittarini” palvelu. Siksi tule olemaan käyttökatko palveluun iltapäivällä ja illalla.

AVUSTUS UKRAINAAN

Esse Elektro-Kraft Ab antaa humanitaarista apua Ukrainalle Kauppakamarin välityksellä summalla 10000€