Minun sähkömittarini palvelu

Minun sähkömittarini palvelu (elweb.eekab.fi) toimii taas normaalisti. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Minun sähkömittarini palvelussa käyttökatko

Tiistaina 17 tammikuuta on käyttökatko palvelussa ”Minun sähkömittarini” ajalta 12:00 – 14:00.    

Sähkökatko Ala-ähtävässä 14.6.2022 klo. 13:00-14:30

Saimme tietoa verkossa oleva vika tänään aamupäivällä. Tämä vatii että korjaamme sen niin nopeasti kuin mahdollista. Siksi emme ole voineet lähetä sähkökatkoviestit ajoissa. Ainoastaan niille asiakkaalle joilla on ilmoittaneet puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa ovat saaneet sähkökatkoilmoitukset. Pahoittelemme häiriöitä. Alla kartta katkoalueesta

KUULEMINEN

Esse Elektro-Kraft Ab:n sähkönjakeluverkon kehittäissuunnitelma on liitetty täällä liittymänhaltijoiden kuultavaksi 1-30.6.2022 välisenä aikana.

Opintomatka 3-6.5

Henkilökunta on opintomatkalla 3-6.5 Kiireellisissä tilanteessa ota yhteys vaihteeseen 020 766 1900 tai 020 766 1910

Sähkönjakelussa häiriö

Tähän aikaan vuodesta on paljon joutsenia meidän verkkoalueella. Ne auheuttavat oikosulku ja sähkökatko kun ne lentävät linjoihin. Varsinaisesti Alahärmässä ja Purmojärvellä on ollut useita lyhyitä sähkökatkoksia jo tällä vuodella.

Lyhyitä sähkökatkoksia

Viime viikolla on ollut monta lyhyttä sähkökatkosta Alähärmän, Purmon ja Bäckbyn linjalla. Suurin osa näistä johtuu isoista linnuista (joutsen) joka on lentänyt linjoihin. Nämä linnut aiheuttavat oikosulku ja suojarele kytkee pois sähköt suojaamaan linjaa. Suojareleet kytkevät automaattisesti sähköt takaisin lyhyen ajan kuluttua. Siksi nämä viat aiheuttavat sen että sähköt vilkkuvat kuluttajalla. Erityinen vika on löydetty…

Sähkökatko Purmojärvellä 15.6.2021

Parhaillaan on sähkökatko Purmojärvellä. Etsitään vika. Ilmoita 0207661900 jos sinulla on tietoa vikapaikasta, esim. puu langoilla. Älä käy lähellä sähkölinjaa.

Sähkökatko Purmossa 23.4.2021

Meillä on linjavika Lillbyn ja Uffes Mat & Cafe välillä. Etsimme vikaa. Ilmoita jos teillä on tietoa vikapaikasta.

Suoritamme sähkölinjojen raivausta

Sähkölinjojen raivaus parantaa sähköverkon turvallisuutta ja sähkön laatua. Teemme raivaustöitä 20 kV linjalla Ähtävä, Forsby, Purmo ja Åvist. Puusto ja raivaustähteet ovat maanomistajan omaisuutta ja ne jätetään alueelle.