Astetta alemmas -kampanja

Astetta alemmas on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja. Kampanja tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen kotona, töissä ja liikenteessä.

Ukrainan sodan ja sen seurausten vuoksi niin sähkön saatavuus kuin hinta ovat tulevan talven huolenaihe. Kampanjan neuvojen ja vinkkien avulla pyritään saamaan suomalaiset vähentämään energiankulutustaan yhdessä ja näin välttämään sähkökatkoksia.

Kampanjan tavoitteena on antaa konkreettisia ja tuloksia nopeasti tuottavia neuvoja, edistää yksilöiden oma-aloitteista energiankulutuksen rajoittamista sekä varmistaa, että yhteiskunnan kokonaisenergiankulutus vähenee.

Vieraile kampanjan kotisivuilla ja lue lisää neuvoista sekä kampanjasta:
https://www.astettaalemmas.fi/

 

Viikko 41 | Energiansäästöviikko