Suomen tyytyväisimmät verkkoasiakkaat

Esse Elektro-Kraftilla Ab:lla Suomen tyytyväisimmät verkkoasiakkaat

Vuoden 2021 Energiateollisuus ry:n asiakastutkimuksessa ilmenee, että energiayhtiöiden asiakastyytyväisyys on edelleen erittäin hyvällä tasolla. Tutkimuksella kartoitettiin asiakkaiden tyytyväisyyttä oman energiayhtiön sähkön myynnin, kaukolämmön, kokonaistoimituksen ja verkkopalvelun asiakaspalveluun sekä suosittelutodennäköisyyttä. Lisäksi kysyttiin mielipidettä energiayhtiön maineesta ja vastuullisuudesta. Tutkimuksen toteutti Innolink yhteistyössä Adato Energian kanssa. Haastatteluja tehtiin elo-lokakuussa 2021 yhteensä 2804.

Katso tutkimuksen tulos Energiateollisuus ry:n nettisivulta tai tämä linkin kautta:

https://energia.fi/uutishuone/materiaalipankki/energiayhtioiden_asiakastyytyvaisyys_pysynyt_korkealla_lapi_koronan_ja_eurooppalaisen_energiakriisin.html#material-view

 

Arkiv