Palkkaamme sähköasentajan

Sinä joka haluat olla rakentamassa tulevaisuuden sähköverkkoa

Etsimme Kortesjärven toimipisteeseemme

Sähköasentajaa

linjarakennukseen sekä jakeluverkon ja vesivoimaloiden käyttö- ja huoltotöihin.

Tarjoamme mielenkiintoista ja vaativaa työtä yrityksessä, jolla on tarjota hyvät edut, työympäristö ja kehittymismahdollisuudet. Tulet kuulumaan hyvään työtiimiin joka tukee sinua työtehtävissäsi. Koulutuksesi on esim. sähkötekniikan perustutkinto. Työ edellyttää, että sinulla on kuorma-autoajokortti. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja pidät ulkoilmatyöstä. Henkilönä olet sosiaalinen, pystyt yhteistyöhön muiden kanssa, otat vastuuta työtehtävistäsi ja työskentelet tehokkaasti. Kiinnostus tekniikkaan ja IT:hen katsotaan eduksi. Työtehtäviin kuuluu päivystys. Työ edellyttää myös molempien kotimaisten kielten perusteiden hallinnan.

Esse Elektro-Kraft Oy on yksityisomisteinen osakeyhtiö, jolla on sähkön myyntiä ja jakelua Pedersören kunnan ja Kauhavan kaupungin alueilla. Sähkön tuotanto tapahtuu pääosin kolmessa omassa vesivoimalassa, jotka sijaitsevat Ähtävänjoessa. Yhtiöllä on myös osuuksia yhteisomisteisissa voimaloissa Katternö-konsernin kautta. Yhtiön päätoimipiste on Ähtävällä ja sivukonttori Kortesjärvellä.

Kysymyksiin vastaa Ingvar Kulla puh: 040 5728463 tai ingvar.kulla@eekab.fi

Vapaamuotoinen hakemus sekä CV lähetetään: info@eekab.fi