Vi rekryterar en elmontör

Du som vill vara med och bygga framtidens elnät

Till vår verksamhetspunkt i Kortesjärvi söker vi nu en

Elmontör

för linjebyggnadsarbeten samt för drift och underhåll av distributionsnät och vattenkraftverk

Vi erbjuder ett intressant och utmanade arbete i ett företag med goda förmåner, en bra arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett bra arbetsteam som stöder dig i dina arbetsuppgifter. Lämplig utbildning är t.ex. grundexamen inom elteknik. Tjänsten förutsätter att du har körkort för lastbil. Du har god fysik och intresse av utomhusarbete. Som person är du social, har lätt för att samarbeta med andra människor, tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt jobbar snabbt och effektivt. Intresse för teknik och IT är en fördel. I arbetsuppgifterna ingår dejourering. Arbetet förutsätter även grundläggande kundskaper i båda inhemska språken.

Esse Elektro-Kraft Ab är ett privatägt aktiebolag som säljer och distribuerar elektricitet inom Pedersöre kommuns och Kauhava stads områden. Elproduktionen sker i tre egna vattenkraftverk som finns i Esse å samt genom mindre andelar i samägda kraftverk via Kattenö koncernen. Bolaget har sitt huvudkontor i Esse och ett sidokontor i Kortesjärvi.

Frågor kan riktas till Ingvar Kulla på tel 040 5728463 eller ingvar.kulla@eekab.fi

En fritt formulerad ansökan samt CV kan sändas till info@eekab.fi