Vi söker en elmontör

Du som vill producera koldioxidfri kraft och bygga framtidens elnät

Till vår verksamhetspunkt i Esse söker vi nu en

Elmontör

för drift och underhåll av våra kraftverk samt för linjebyggnadsarbeten.

Vi erbjuder ett intressant och utmanade arbete i ett företag med goda förmåner, en bra arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett bra arbetsteam som stöder dig i dina arbetsuppgifter. Lämplig utbildning är t.ex. grundexamen inom elteknik. Tjänsten förutsätter att du har körkort, gärna också för lastbil. Du har god fysik och intresse av utomhusarbete. Som person är du social, har lätt för att samarbeta med andra människor, tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt jobbar snabbt och effektivt. Intresse för teknik och IT är en fördel. I arbetsuppgifterna ingår dejourering.

Esse Elektro-Kraft Ab är ett privatägt aktiebolag som säljer och distribuerar elektricitet inom Perdesöre kommuns och Kauhava stads områden. Elproduktionen sker i tre egna vattenkraftverk som finns i Esse å samt genom mindre andelar i samägda kraftverk via Kattenö koncernen. Bolaget har sitt huvudkontor i Esse och ett sidokontor i Kortesjärvi.

Frågor kan riktas till Ingvar Kulla på tel 040 5728463 eller ingvar.kulla@eekab.fi

En fritt formulerad ansökan samt CV kan sändas till info@eekab.fi

Mer information om Esse Elektro-Kraft Ab finns på www.eekab.fi

Arkiv

Vi söker en elmontör
Publicerad 17.11.2017
Kundundersökning
Publicerad 20.10.2017
Defibrillator
Publicerad 16.10.2017
Röjning av elnätet
Publicerad 01.09.2017
Solpanel Esse anläggning
Publicerad 31.07.2017
Slutprov för nätverksmontörer
Publicerad 31.05.2017